AL BIJNA TIEN JAAR KLANT DANKZIJ GOEDE SERVICE

Met de camera op pad voor promo Studio Pilon

Mijn eigen pr moet natuurlijk ook goed worden verzorgd, dus leek het me een aardig idee om een promo op te nemen. Ik vond actrice/presentatrice Jessica Mendels bereid om naar IJsselstein af te reizen en samen een testimonial op camera te draaien. Een koud kunstje voor deze professional voor wie ik drie websites technisch en creatief heb gebouwd en al bijna tien jaar het onderhoud daarvoor verzorg.

www.jessicamendels.nl
www.jessicaonline.nl
www.illiebillie.nl

Voor het grote publiek is Jessica vooral bekend van het RTL4-programma CampingLife. Van 2008 tot en met 2012 was zij samen met Sander Janson het vaste presentatieduo en reisde ze heel Europa door om de mooiste campingplekjes uit te lichten. Met elke zaterdagavond bijna een miljoen kijkers een grote tv-hit voor RTL4. Ook presenteerde ze het programma Ik kom bij je eten.


Professioneel resultaat

Die ervaring kwam goed van pas tijdens onze opnames in de IJsselsteinse binnenstad. Omgaan met zonlicht, optimaal geluid creëren, de juiste camerastandpunten innemen om de beste shots te krijgen. En natuurlijk geheel naturel de teksten uitspreken; voor deze vakvrouw was het een koud kunstje. En voor mij een heel leuke ervaring. Vaak heb ik bij het maken van bijvoorbeeld videopresentaties juist te maken met iemand die niet dagelijks voor een camera staat en ben ik degene die hem of haar zodanig op z’n gemak moet stellen voor een authentiek en professioneel resultaat. En ik moet bekennen, ditmaal waren de rollen soms even omgedraaid.

Terug naar Jessica. Zij is al ruim tien jaar klant van Studio Pilon. Vanzelfsprekend ben ik daar erg blij mee en vooral de reden waarom. Die illustreert namelijk heel goed mijn werkwijze. Jessica waardeert vooral het feit dat ik erg snel handel en meteen aanpassingen of updates doorvoer.  Voor mij is dat volstrekt logisch – dat is tenslotte mijn werkmoraal – maar ik hoor toch veel verhalen van klanten die op dat gebied mindere ervaringen met webdesigners hebben.

Studio Pilon - Jessica Mendels in IJsselstein
Studio Pilon - Jessica Mendels in IJsselstein Marcus
Studio Pilon - Jessica Mendels in IJsselstein Marcus/

Hoog serviceniveau

Een nieuwe website bouwen? Dat kunnen sommige collega’s razendsnel, maar daarna laat het serviceniveau flink te wensen over en geven ze niet meer thuis. Ik begrijp daar niets van. Er is niets zo vervelend als weken te moeten wachten voordat er heel simpel een nieuwe foto is geplaatst of een stukje tekst is aangepast. Bij Studio Pilon hoeft u daar niet bang voor te zijn. Ik ben makkelijk en snel te bereiken en wanneer er iets aan de website moet worden aangepast, dan regel ik dat onmiddellijk. Gewoon, zoals service altijd zou moeten zijn. Ik ben blij dat trouwe klanten zoals Jessica Mendels dat ook al zo lang waarderen.