VIDEOPRESENTATIES OPNEMEN.

Jezelf kunnen zijn op camera.

Meer dan ooit leven we in een maatschappij vol beeldcultuur. We maken hilarische selfies, posten inspirerende plaatjes op Instagram en kijken volop YouTube video’s. Ook in onze professionele omgeving is beeld steeds belangrijker. Denk maar eens aan de wijze waarop we tegenwoordig sollicitatieprocedures afhandelen: de ouderwetse brief wordt steeds vaker vervangen door een video waarin je jezelf presenteert.

Dat is niet voor iedereen altijd even vanzelfsprekend, want lang niet iedereen voelt zich op z’n gemak voor de camera. Wat voor houding neem ik aan? Hoe kijk ik in de camera? Wat zeg ik precies? Kom ik wel natuurlijk over? De ene persoon gaat daar soepeler mee om dan de ander en dat is heel begrijpelijk. Daarom is dat voor mij bij het maken van video’s een extra belangrijk aandachtspunt.

Rustig en professioneel

Andersom krijg ik vaak als feedback dat opdrachtgevers juist voor Studio Pilon kiezen vanwege deze benadering. Zo schreef Wanda Hille-Vendrig van Succesvol Scheiden Nederland het volgende. “Ik was meteen onder de indruk van zijn rustige en professionele manier van werken. Ik hou niet zo van videofilms en foto’s maken, maar Bert heeft de gave om je zo op je gemak te stellen dat je authentiek en professioneel overkomt.”

Een groter compliment kun je mij niet maken! Het is precies de werkwijze die ik voor ogen heb. Geduldig, kalm en professioneel. Lang niet iedereen voelt zich op z’n gemak voor de camera, maar uiteindelijk lukt het mij toch om iemand z’n verhaal te laten doen en die persoon goed tot zijn recht te laten komen. Daar gaat het uiteindelijk om.

Studio Pilon - dasspeld microfoon plaatsen Studio Pilon - opnames SSN

Impressie van mijn werkwijze

Benieuwd naar een impressie? Neem dan een kijkje bij de video’s die ik voor Succesvol Scheiden Nederland heb gemaakt. Het betreft promotievideo’s van gecertificeerde scheidingscoaches die verbonden zijn aan SSN. Op een mooie locatie in Midden-Nederland nemen we in één dag meerdere video’s op en maken we meteen ook profielfoto’s. In de video’s stellen de coaches zich elk op hun eigen manier voor en geven een indruk van hun werkwijze. Zo krijg je meteen een goed idee van mijn werkwijze!