Online Team Quiz

De kerstborrel, hoe gaan we die invullen? Of met elkaar toosten op het nieuwe jaar. Nog zo’n dilemma voor menigeen in het bedrijfsleven. Misschien kan ik je op een idee brengen. Studio Pilon faciliteert namelijk de Online Team Quiz van Francis Grondhuis. Een gezellige én uitdagende manier om samen toch nog het collegiale teamgevoel te beleven.

Natuurlijk, elkaar treffen op een gezellige locatie blijft het allerleukste. Vinden wij ook. Maar door de coronamaatregelen is het nu simpelweg niet mogelijk om een grote groep op locatie bijeen te krijgen. Met onze Online Team Quiz hebben we toch een leuke manier gevonden om jullie het gezellige quizgevoel te laten beleven. Zodat de kerstborrel, het personeelsuitje of de vrijmibo toch nog een feestje wordt!

Misschien heb je al eens een pubquiz gespeeld in de kroeg. Dan heb je al een idee wat de bedoeling is. Voor de Online Team Quiz heb je geen pen en papier nodig, maar pakken we het internet erbij. Vervolgens krijg je een pallet vol vermakelijke en herkenbare quizvragen op je afgevuurd. Schenk zelf een lekker biertje of wijntje in en zet er een kaasplankje naast en je hebt geheid een leuke middag/avond.

Studio Pilon - bruiloftsfotografie

“Welke kleur heeft een biljet van 200 euro?”

Francis Grondhuis zorgt met haar Team Quiz al jarenlang voor gezellige avonden in horecagelegenheden en personeelsfeesten. Door de samenwerking aan te gaan met Studio Pilon speelt ze soepel in op de online variant. Studio Pilon neemt de gehele technische ondersteuning van de Online Team Quiz op zich. Dat houdt in dat we via een stabiele livestream de quiz via internet uitzenden en gebruik maken van een professionele cameraopstelling. Zo creëren we het studiogevoel. Bovendien integreren we diverse audiovisuele elementen in de quiz om er een dynamisch geheel van te maken.

“Welk dier zit er in het logo van Alfa Romeo?”

Dus niet meer twijfelen over de invulling van die nieuwjaarsborrel. Wat ons betreft is het beste antwoord: met elkaar online quizzen. Een bewezen gezellig activiteit dat vermaak, uitdaging, competitie én teambuilding combineert. We maken desgewenst een quiz op maat, waarbij we inspelen op de doelgroep en de achtergrond van uw bedrijf. Ook themaquizzen behoren tot de opties.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We horen het graag!

Team Quiz live