Bert Pilon

Houdt u van snel handelen, duidelijkheid en korte lijnen? Gelukkig! Studio Pilon namelijk ook. Wij kennen maar één lijn en dat is de rechtstreekse. Persoonlijk contact staat voorop, net als flexibiliteit en snelle actie. Natuurlijk wel op de momenten dat het u als opdrachtgever uitkomt.

Studio Pilon is een creatie van Bert Pilon. Zelfstandig grafisch ontwerper, video specialist en virtueel professional met een bulk aan ervaring en expertise, onder meer als digitaal media specialist van de Bijenkorf. In 2009 ben ik gestart met Studio Pilon en leg sindsdien al mijn veelzijdigheid, passie, trots, ijver en creativiteit in mijn bedrijf.

Wat kunt u van mij verwachten? Mijn zakelijke werkwijze is gestoeld op duidelijkheid en vertrouwen. Afspraak is afspraak, deadlines zijn heilig en de opdrachtgever staat op één. Wanneer ik achter mijn iMac kruip voor het creatieve proces heb ik vooral oog voor vormgeving, detail en punctualiteit. Pas wanneer een ontwerp er mooi uitziet én functioneel is, ben ik tevreden. En u hopelijk ook.

Dit ben ik - Studio Pilon

Virtueel Professional

Wilt u Studio Pilon op regelmatige basis inhuren? Dan kunt u gebruik maken van de speciale maandpakketten, waarbij ik u voor een vaste prijs per maand een aantal uren per maand kan ondersteunen bij uw wensen voor ontwerpen, video(bewerking) of overige werkzaamheden.

Mijn Werk

STUDIO PILON KOMT IN ALLERLEI WERELDEN, DOET OVERAL INSPIRATIE OP. EN IS TROTS OP ZIJN WERK.