IMPRESSIEVIDEO’S VAN EEN EVENEMENT.

Event op video: Filmen in de creatieve hotspot van Mart Visser.

Een van de mooie dingen van mijn werk? Met Studio Pilon kom ik in allerlei verschillende werelden. De ene dag struikel ik over de paardenpoep in de manege en de andere dag sta ik oog in oog met topcouturier Mart Visser. Twee uitersten bij het maken van een corporate video, maar juist die afwisseling biedt mij iedere keer weer de kans op een breder perspectief in mijn werk.

Want je zult begrijpen dat het enorm inspirerend is om een unieke blik achter de schermen van de creatieve hotspot van iemand als Mart Visser te krijgen. Dat gebeurde dankzij Astrid Mast, een zeer bevlogen business coach/image professional en al jaren klant bij Studio Pilon. Haar drukbezochte Fashion & Business Event vindt plaats in de Mart Visser Headquarters.

Studio Pilon - event video Astrid Mast  Studio Pilon - eventvideo Astrid Mast en Mart Visser  Studio Pilon - event video Astrid Mast

Bijzondere ambiance

Een grote moderne loods, net buiten de ring van Amsterdam. Waar haute couture, confectiekleding voor zijn website én zijn atelier met beeldende kunst samenkomen. Mart is een creatieve duizendpoot en zijn bedrijfslocatie vond ik indrukwekkend en zeer inspirerend. Een bijzondere ambiance; het bruiste van de energie.

De bezoekers van het event kregen ook een kijkje in het nabijgelegen atelier waar hij eigenhandig kunstwerken vervaardigd. Mart staat al meer dan 25 jaar natuurlijk vooral bekend als modeontwerper, maar heeft zich ook toegelegd op schilderen en beeldhouwen.

Studio Pilon - atelier Mart Visser - event video Astrid Mast

Impressievideo’s

Ja, en hoe kwam ik dan hier precies terecht? Via Astrid Mast dus. We werken al een tijdje samen. Voor haar mooie bedrijf realiseerde ik al een aantal video-opdrachten. Impressievideo’s van evenementen, maar ook opnames van testimonials. Dit zijn videoverslagen van bezoekers die na afloop op camera vertellen hoe ze het evenement ervaren hebben.

Ook het Fashion & Business Event ‘Jouw Next Level’ wilde Astrid graag op beeld vastleggen. Perfect voor promotie op de website en social media, zodat iedereen een goede impressie krijgt wat er zoal te zien en te doen is op zo’n dag. Hoe ik dat vervolgens zo goed mogelijk in beeld breng, zie je in onderstaande video.

Kunstwerken, modeshows en bijzonder fijne mensen om mee te werken. Na zo’n dag voel ik me op en top gezegend met mijn werk.