POLITIE

NATIONALE POLITIE EN POLITIE OOST-BRABANT

'Werkt Studio Pilon voor de politie?'

Nou nee, maar ik heb wel diverse video's gemaakt voor de Regionale Eenheid Oost-Brabant en een aantal ontwerpen voor de Nationale Politie voor intern gebruik.
Studio Pilon

Jaarplan video

Om de jaarplannen voor 2024 ‘lichter verteerbaar’ te maken heeft de Regionale Eenheid Oost-Brabant ervoor gekozen om een aantal boegbeelden van de eenheid te laten vertellen over de plannen die betrekking hebben op hun expertise-vlak.

Dit leverde een interessant inkijkje op bij de diverse disciplines.

  • Ontwerp

Video en logo-ontwerp

In het kader van de bestrijding van de problematiek rondom synthetische drugs en met name de productie ervan, maakte ik een video op de lokatie van de Bereden Politie te Boxtel. Het doel van de video is om ruiters, maar ook manegehouders attent te maken op de gevaren rondom de productie van synthetische drugs. Ruiters komen op plekken waar voetgangers en fietsers vaak niet komen en kunnen daardoor in aanraking komen met ‘dumpplaatsen’ van afval.

Voor het maken van de video maakte ik gebruik van een drone om beelden te maken van politie te paard waarbij ook de bekende dressuuramazone Jill Huybregts aanwezig was. Daarnaast nam ik een interview op met de Eenheids-coördinator Synthetische Drugs.

Voor de Nationale Politie ben ik gevraagd om een paar ontwerpen te maken voor het interne project ‘houtskoolschets’.

  • Video
  • Ontwerp