Hoe ervaren klanten ons eigenlijk?

Hieronder een kleine greep uit de reacties en referenties die we in de loop der jaren kregen.

Studio Pilon - foto Wanda Hille-Vendrig

Bert Pilon van Studio Pilon heb ik leren kennen toen ik een promotiefilmpje ging maken voor Petra Fehring van de Academie voor Virtueel Professionals. Ik was meteen onder de indruk van zijn rustige en professionele manier van werken.

Zelf  houd ik niet zo van videofilms en foto’s maken, maar Bert heeft de gave om je zo op je gemak te stellen dat je authentiek en professioneel overkomt.

Bij Succesvol Scheiden Nederland hebben we ervoor gekozen de scheidingscoaches op de landelijke website en op sociale media te introduceren met behulp van promofilms. Twee keer per jaar laten we deze door Bert Pilon op een prachtige locatie filmen en opnemen. 

Bert denkt mee over het ontwerp en de vorm van de promo’s zodat de coaches volledig tot hun recht komen.

Hij bereidt zich goed voor en weet hoe hij het beste uit jou en je missie voor je bedrijf kunt halen zodat de video of de foto op zijn best is. Hij neemt zeker geen genoegen met een middelmatig resultaat maar streeft naar het allerbeste.

Ik kan Studio Pilon van harte aanbevelen als je een goede, creatieve virtueel expert zoekt voor een videoproductie, bedrijfsvideo of professionele foto’s.

Wanda Vendrig
Directeur Succesvol Scheiden Nederland.

Wanda Hille-Vendrig, Succesvol Scheiden Nederland
Kyra van Organiseer je Bedrijfsgroei

Ik heb Bert gevraagd om met mij mee te denken over een nieuwe huisstijl, nieuwe website en daarbij foto’s.
Omdat hij het totale plaatje heeft gemaakt, is alles op elkaar afgestemd en is het congruent aan wie ik ben en wat ik wil uitstralen.

Naast dat hij een vakman is met oog voor detail en passie heeft in het creëren van een totaalconcept, is het ook een ontzettend fijn mens waarmee ik heel goed kan samenwerken.

Ik beveel Bert dan ook van harte aan!

Meer dan 2 jaar heeft Bert zijn beste inzet getoond om de marketing van mijn bedrijf op een nog hoger level te zetten en daar is hij met glans in geslaagd. Zijn technische en grafische vaardigheden en know-how op het gebied van social media, fotografie en video zijn heel waardevol geweest voor mijn bedrijf.
Daarnaast is het ook nog eens prettig werken met Bert. Duidelijk, recht door zee en met hart voor de zaak.
Edwin van Ekeris, van Ekeris Tweewielers