Welkom

Op woensdag 25 augustus 2021 nemen wij afscheid van Jan Hindrik Kroes.

De plechtigheid vindt plaats op Op Hodenpijl en start om 14.00 uur. Op Hodenpijl is een voormalig rooms-katholiek kerkgebouw in de Nederlandse buurtschap Hodenpijl, bij Schipluiden. Omdat de locatie maar een beperkt aantal bezoekers kan ontvangen, hebben we ervoor gekozen om het afscheid door middel van een livestream aan te bieden aan degenen die er niet bij kunnen zijn.

Vanaf 13.50 uur is de livestream beschikbaar via deze pagina.

Onderaan de pagina vindt u nog wat tips voor het bekijken van de livestream.

Helaas is er op de locatie geen internet beschikbaar en zullen we de livestream via het mobiele netwerk moeten doen. Het is mogelijk dat hierdoor de verbinding soms hapert of misschien helemaal niet tot stand kan worden gebracht. In dat geval kunt u op een later moment op deze pagina een opname van het afscheid terug kijken.

Tips voor het bekijken van een livestream

  • Wanneer u hierboven (in het zwarte venster waar de video te zien is) op de witte tekst ‘Afscheid Jan Hindrik Kroes’ klikt wordt u naar YouTube geleid en kunt u rechtstreeks via YouTube kijken. U kunt daar ook gebruik maken van de live chat functie.
  • Als u in beeld het woord ‘live’ met een rode stip ervoor ziet dan kijkt u live mee. Is deze stip niet rood maar wit dan kunt u op het woord ‘live’ klikken en kijkt u weer naar het live beeld.
  • Wanneer u later inschakelt kunt u ervoor kiezen om ‘live’ te kijken of de stream vanaf het begin te bekijken.
  • Bent u woensdagmiddag niet in de gelegenheid om mee te kijken dan kunt u ook op een ander moment kijken. U gebruikt dan gewoon dezelfde link.
  • Mocht de stream onverhoopt vastlopen, laad dan deze pagina opnieuw.
  • In het geval dat er door een technisch probleem de stream niet tot stand kan komen of uitvalt tijdens de plechtigheid dan kunt u op een later tijdstip de video-opname via deze pagina terug kijken.